Att tjäna pengar på din hemsida.

28-sep-06

Att tjäna pengar på din hemsida. Det du behöver är en hemsida med ett bra innehåll och besökare. Då kan man dra in en del pengar på reklamen på din sida. Först får man ansöka om att få gå med i reklam program som är gratis.

 

Här på Gnuggat.se har vi valt google, och Affiliator - Sveriges nya affiliateprogram. Vi kommer att förklara lite hur det fungerar.

och Affiliator - Sveriges nya affiliateprogram har flera olika företag som anlitar och Affiliator - Sveriges nya affiliateprogram att visa reklam som i sin tur visar dom på Gnuggat.se. Vi har valt att gå med i olika program som det heter så vi kan själva välja typ av reklam på olika sidor här på Gnuggat.se. Det är lite olika summor man får för olika typer av reklam. Företagen kör kampanjer ibland så det är bra att vara aktiv och välja vilken reklam som passar just dej. Pengarna som du får ihop betalar och Affiliator - Sveriges nya affiliateprogram ut direkt till ditt bankkonto. Svårare än så är det inte.

Google jobbar lite på ett annat sätt. De känner av innehållet på den sidan som du har valt att ha google reklamen på och visar rätt typ av reklam automatisk. Google har även en sökruta som du kan ha med på din hemsida som är kanon pga att du kan välja om sökningen ska va på Google eller på din hemsida. Google sätter också in pengarna som du tjänat ihop direkt in på ditt bankkonto.

Så nu är det bara för dej att sätta igång och ta del av din del av pengarna på internet.

Lycka till !

 

 

Affiliator.se

 

Google
Web Gnuggat.se
Reklam

 

 

Gnuggat rekommenderar: Affiliator.com